Közismert politikusok egyik legkedveltebb étterme, ahol Cattaneo, a tulajdonos, a séf. A Krizia nem hivalkodik, nem keresi a feltűnést. Úgy bújik meg a Mozsár utcában, mint egy szerény, de nélkülözhetetlen konyhai eszköz. Ha egy szóval kellene jellemezni az éttermet, azt mondhatnánk, hogy visszafogott, ha kettővel, még hozzátehetnénk, hogy elegáns. A barna és a bézs árnyalatain a szem kellemesen tovasiklik, nem engedi, hogy a másra figyeljünk, mint ami egy étteremben a lényeg, vagyis az ételekre. Cattaneo Graziano 15 éve vezeti a Krizia éttermet. A tulajdonos a svájci olasz határról származik, ezért a finom sajtok, a gombafélék közel állnak ízléséhez, de a déli konyha remekeit sem tagadja meg. A menüsorban rengeteg zöldségféle sorakozik, rendkívül változatosan elkészítve, hiszen, mint mondja, az olasz konyha „nem csak a tésztáról szól”. Szinte kizárólag friss alapanyagokat használ, többek közt a kertjében termő articsókát, fűszernövényeket vagy gyümölcsöket. Egyik különlegessége a saját készítésű birsmustár, aminek a titka a különlegesen kandírozás. Az állandó étlapon kívül szezonális, napi, business-menük is megtalálhatóak, és nem hiányoznak a magyar ízek sem. A libamáj, a kecsketejből házilag készített sajt és a „Pármai” mintájára, de nem a toszkán dombokon, hanem a süttői mészkőből rakott pincében érlelődött mangalicasonka igazi különlegességek. A vendégkör a kormányfői magasságoktól a házbeli lakókon át a véletlenül betérő japán turistákig igen széles. És ezen nem is lehet csodálkozni. Kedvcsinálónak álljon itt egy menüsor az előételtől a desszertig: Libamáj terrine házi gyümölcsmustárral „Rongyos” házitészta csirkével és spenóttal Sajtos polenta vörösborban párolt marhahússal és vargányagombával Karamellizált palacsinta erdei gyümölcsökkel és mascarponekrémmel.